vineri, 23 martie 2018

If this is true Mr. Pichot, you must resign!


Nu am mult timp așa că astăzi sunt scurt.  
  
Spaniolii sunt ultimii care trebuia să se plângă de arbitraj. Este rușinos pentru întreg rugbyul mondial la ce balamuc media s-a ajuns din cauza unor minciuni colportate în primele ore de după meci și in ziua următoare chiar de către rugbyistii spanioli și federația spaniolă. Ba chiar sunt zvonuri că Pichot e livid din cauza rezultatului și președintele federației spaniole de rugby (intenționat cu litere mici) a discutat cu el despre acest subiect iar Feijoo spune ca Pichot i-ar fi spus:

"Cred că aș fi făcut mai mult ca jucătorii tăi" 

 Dacă e adevărat ce-a spus și spaniolul nu minte, Pichot trebuie să demisioneze!  





Cineva minte, Feijoo sau Pichot.

Top work! Don't miss!








2 comentarii:

  1. De cand asteptam o postare din partea ta in urma partidei din Georgia.

    Lasand la o parte tevatura creata pe seama partidei pierdute de Spania, cred ca ar trebui sa ridicam unele semne de intrebare cu privire la modul cum s-a abordat aceasta campanie de calificare pe durata acestor 2 ani.

    In primul rand, s-a facut o mare greseala de abordare a primului meci impotriva Germaniei in conditiile in care in campania precedenta am castigat abia pe final in prima partida impotriva Portugaliei. Aici o vina majora cade pe umerii stafului tehnic.

    In al doilea rand, unii jucatori nu sufera de sindromul competitiei cum e Fercu, meciuri lamentabile cu Spania si Georgia, Surugiu sau Vlaicu. Cum e posibil ca un jucator precum Bratu, cel mai bun marcator al turului Superligii sa nu fie nici macar pe banca in dauna lui Calafeteanu? Din nou, staful s-a multumit sa mearga pe mana acelorasi jucatori pe pozitia numarului 9. Ciudat, dar si dezamagitor pentru Bratu!

    In al treilea, un staf tehnic din Emisfera Sudica ar schimba mult optica de abordare a jocului. Antrenori "nordici" am tot avut. Un antrenor dedicat 12 luni din 12 luni ar fi mana cereasca pentru Stejari.

    Calificarea aceasta este esentiala pentru viitorul nostru in conditiile in care noile reguli JIFF vor reduce semnificativ numarul de jucatori straini in primele doua ligi din Franta incepand de anul urmator. Daca Tomitanii si Buzau vor face pasul spre Superliga, daca Timisoara va reusi calificarea in grupele Challenge, vom avea suficiente argumente pentru a inchega o echipa si mai competitiva pentru campionatul mondial din 2023.

    RăspundețiȘtergere
  2. Regret ca te-am dezamagit! N-am vrut sa scriu pe larg despre acest balamuc dar sunt lucruri care merita punctate, de pilda derapajul Presedintelui Federatiei Spaniole sau al lui Pichot, depinde cine minte. Cred ca ar trebui sa punem si noi intrebari incomode pentru ca de cateva zile suntem in defensiva si aparitiile in presa sunt inexistente. Ar trebui sa fac o conferinta de presa si sa demonteze cu calm toate neadevarurile care se vehiculeaza. Cred ca ar avea o audienta record. Subliniez ca trebuia explicat cu calm presei romanesti, ignorante in materia de rugby, unde greseste .

    Am in draft cateva postari si despre meciul cu Georgia si despre unde cred eu ca a gresit Howells si ce a facut bine dar astept sa se termine balamucul.

    RăspundețiȘtergere

Quo vadis Stejari?

O sa intru direct in subiect, fara menajamente. Principalii vinovati de infrangerea cu Rusia sunt jucatorii, banca tehnica mai putin. Nu exi...